Benvenuti a Casa del Fonte

Dorme bene, Ama molto, Ridi spesso


Bed & Breakfast in Le Marche - Italia 

Tussen Urbino en Ancona, op slechts 15 minuten rijden van de Adriatische zee en 35 minuten van Apennijnen ligt in het prachtige middeleeuwse dorp Corinaldo, onze kleinschalige Bed & Breakfast Casa del Fonte. 

B&B Casa del Fonte is een oude boerderij tenmidden van een grote tuin vol met fruitbomen en olijfbomen. Het is het laatste huis aan de weg en ligt volledig vrij tussen de heuvels van Le Marche. Onze accommodatie heeft een appartement, een studio, twee B&B kamers, drie volledig ingerichte tunneltenten, grote buiten keuken en een zwembad met een oneindig uitzicht. 

Na jaren dromen van een eigen B&B in Italie hebben we in de zomer van 2016 de knoop doorgehakt en zijn we op zoek gegaan naar de, voor ons perfecte “Casa”. Op slag verliefd waren we op dit prachtige huis en haar unieke omgeving, we wisten het vanaf de eerste seconden dat we aankwamen, hier gaan we met onze dochtertjes wonen! 

Wij zelf zijn echte levensgenieters, la Dolce Vita, gastvrijheid, gezelligheid, moois om ons heen en heerlijk eten daar draait het om en dat is ook precies wat we onze gasten willen meegeven. 

Dus ben je op zoek naar Italiaanse zon, zee, strand, lekker eten, of juist heel actief wandelen, klimmen, fietsen, paardrijden of toch meer cultureel, op zoek gaan naar waar de Renaissance begonnen is, middeleeuwse dorpen bezoeken bij ons kan het allemaal. B&B Casa del Fonte is zeer centraal gelegen dat alles binnen een uur te bereiken is. 

Met 15 minuten ben je in de bruisende badplaats Senigalia met veel fantastische visrestaurants en leuke marktjes. Binnen 40 minuten loop je door de schilderachtige straatjes van Urbino in de voetsporen van Rafael. 

Ryanair vliegt uiterst voordelig in 1.5 uur van Weeze (of Brussel/Charleroi) naar Ancona, dat maar 35 minuten bij ons vandaan ligt. Maar ook KLM, Alitalia en ook Transavia vliegen op Amsterdam - Bologna en dat is 2 uur bij ons vandaan.  Rijden is natuurlijk ook een optie, binnen een dag ben je vanuit Nederland bij ons. 

Ons hart is niet alleen met de prachtige heuvels van Le Marche gevuld maar ook met de schitterende stijlen kliffen en bergen van het Noord Italiaanse Garda meer. Direct aan het meer gelegen, 20 stappen van het water, verhuren wij ook onze stacaravan (max. 6 personen)  en is het ook mogelijk om tegen een zeer gunstig tarief een combinatiereis te maken. Bijvoorbeeld een week aan Lago di Garda en een week bij B&B Casa del Fonte in Le Marche mail ons voor alle mogelijkheden.    

Ciao! Wij hopen tot snel! 

 B&B Casa del Fonte 

 Bekijkt u ook eens onze Bed & Breakfast op ZooverTripadvisor en AirBnB voor al onze reviews. 


Nieuws: 

25 januari 

De 10 Allerbeste B&B's volgens Zoover en wij staan ertussen! ✨

Zoover heeft vandaag het lijstje " de 10 allerbeste B&B's in Italië" gepubliceerd en wij staan ertussen! 
Blozend, ongelovig en een traantje wegpinkend van geluk lazen wij dat Zoover ons op nummer 9 heeft geplaatst van de allerbeste B&B's van Italië.

Ontzetten trots & dankbaar zijn we en vanavond trekken we de flessen bubbels open! We willen wederom al onze gasten, vrienden en familie enorm bedanken want zonder hen hadden we het niet gekund!!


20 Januari 

We didn’t realize we were making memories we were just making fun!! 

Golden Award van Zoover & 9,6 Review Award van Booking.com

BEDANKT LIEVE GASTEN, VRIENDEN & FAMILIE! 

We zijn onze gasten enorm dankbaar want door hun mooie recensies hebben we en Golden Award met een rapportcijfer 9,4 van Zoover gekregen en een Guest Review Award met een rapport cijfer 9,6 van Booking.com 

2018 was voor ons een prachtig en onvergetelijk seizoen! 

Het jaar dat we voor het eerst tenten hadden staan en een studio gebouwd werd en van onze gasten de “swich” leerden, dat er voor het eerst getrouwd werd, dat er nieuwe vriendschappen ontstonden, naar bloedmanen werden gekeken, we het weer ochtend hebben zien worden, hardlooprecords werden gevestigd, muziekspelletjes met een hoop droplikeurtjes werden gespeeld, onze dochters verslaafd raakte aan “jachtseizoen”, heel veel kilometers gefietst werden, ziekenhuis bezoeken die gelukkig goed afliepen, kloven en bergen beklommen werden, kilo’s truffels en lasagna gegeten werden, liters wijn van onze buren gedronken werden, traantjes werden weggepinkt bij afscheid en ga zo maar door. 2018 was geweldig! 

Wij zijn onze gasten, vrienden en familie ontzettend dankbaar want zonder hun hadden we dit niet allemaal kunnen realiseren en meemaken! Grazie Mille!!! 

Blog

Feed

04-03-2018, 00:00

"Verplicht weekje vakantie"

De "Siberische Beer" is ook bij ons in Corinaldo op bezoek geweest en waande we ons de afgelopen week echt in een Winterwonderland dat we graag met jullie willen delen. We wonen hier nu iets langer dan een...   Meer


21-11-2017, 13:32

Olijven harken

In een Vespa Ape, zo een typisch Italiaans “driewielscootertje”, komt Mario, onze buurman, met z’n bak vol geladen aan netten en harkjes in alle soorten en maten naar beneden gereden. Vrijdag was het dan zo...   Meer


06-05-2017, 12:57

Hakken naar het strand

Hakken naar het strand Het plan was om meteen na Nikkie haar middagslaapje de auto in te springen en nog een paar laatste uurtjes zonnestralen aan zee mee te pikken, maar wij zouden ons zelf niet zijn als we...   Meer

Kaart
Opbellen
E-mail