Tussen Urbino en Ancona, op slechts 15 minuten rijden van de Adriatische zee en 35 minuten van Apennijnen ligt in het prachtige middeleeuwse dorp Corinaldo, onze kleinschalige Bed & Breakfast Casa del Fonte. https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.Casadelfonte_WWW_Beschikbaarheid.jpg/picture-400?_=1843d1846e4

B&B Casa del Fonte is een oude boerderij tenmidden van een grote tuin vol met fruitbomen en bloemen. Het is het laatste huis aan de weg en ligt volledig vrij tussen de heuvels van Le Marche. Onze accommodatie heeft een appartement, twee B&B kamers en een heerlijk zwembad met een adembenemend mooi uitzicht, waar wij als een blok voor gevallen waren. 

Na jaren dromen van een eigen B&B in Italie hebben we in de zomer van 2016 de knoop doorgehakt en zijn we op zoek gegaan naar de, voor ons perfecte “Casa”. Op slag verliefd waren we op dit prachtige huis en haar unieke omgeving, we wisten het vanaf de eerste seconden dat we aankwamen, hier gaan we met onze dochtertjes wonen! Wij zelf zijn echte levensgenieters, la Dolce Vita, gastvrijheid, gezelligheid, moois om ons heen en heerlijk eten daar draait het om en dat is ook precies wat we onze gasten willen meegeven. 

Dus ben je op zoek naar Italiaanse zon, zee, strand, lekker eten, of juist heel actief wandelen, klimmen, fietsen, paardrijden of toch meer cultureel, op zoek gaan naar waar de Renaissance begonnen is, middeleeuwse dorpen bezoeken bij ons kan het allemaal. B&B Casa del Fonte is zeer centraal gelegen dat alles binnen een uur te bereiken is. 

Met 15 minuten ben je in de bruisende badplaats Senigalia met veel fantastische visrestaurants en leuke marktjes. Binnen 40 minuten loop je door de schilderachtige straatjes van Urbino in de voetsporen van Rafael. 

Ryanair vliegt uiterst voordelig in 1.5 uur van Weeze (of Brussel/Charleroi) naar Ancona, dat maar 35 minuten bij ons vandaan ligt. KLM, Alitalia en ook Transavia vliegen op Amsterdam - Bologna en dat is 2 uur bij ons vandaan.  Rijden is natuurlijk ook een optie, binnen een dag ben je vanuit Nederland bij ons. 

Ons hart is niet alleen met de prachtige heuvels van Le Marche gevuld maar ook met de schitterende stijlen kliffen en bergen van het Noord Italiaanse Garda meer. Direct aan het meer gelegen, 20 stappen van het water, verhuren wij ook onze stacaravan (max. 6 personen)  en is het ook mogelijk om tegen een zeer gunstig tarief een combinatiereis te maken. Bijvoorbeeld een week aan Lago di Garda en een week bij B&B Casa del Fonte in Le Marche mail ons voor alle mogelijkheden.    

 

Ciao! Wij hopen tot snel! 

 B&B Casa del Fonte 

Bekijkt u ook eens onze Bed & Breakfast op ZooverTripadvisor en AirBnB voor al onze reviews. 


De boekingen voor 2023 stromen binnen maar we hebben echt nog wel wat gaatjes hoor! Zie onderstaand een overzichtje van onze beschikbaarheid. Zeker in het voor of na seizoen hebben we nog plek. Wist je dat het vandaag, 3 november gewoon nog 26 graden is in Corinaldo en dat het in april en mei al heerlijk strand weer kan zijn?


Met airlines als Transavia en Ryanair vlieg je al voor 35 euro retour naar ons toe, heb je hulp nodig een geschikte vlucht te vinden laat ons je helpen!


Appartement Gusto
29 april - 14 mei beschikbaar
1 juli - 14 juli beschikbaar
20 september - 28 oktober beschikbaar

Appartement Rustico
29 april - 14 mei beschikbaar
1 juli - 8 juli beschikbaar
20 september - 28 oktober

B&B Dolce
1 juli - 20 juli
17 augustus - 23 augustus
29 september - 12 oktober


B&B Amore

7 April - 14 mei 

1 juli - 21 juli


Belltent met prive sanitair
Meerdere data beschikbaar

Wil je weten wat onze beschikbaarheid is, vul onderstaand in en we komen zo snel mogelijk bij u terug. 


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail