Wij zijn Michel, Claire, Chloe & Nikkie een Amsterdams gezin die het roer om hebben gegooid en de woonboot op de gracht heeft verruild voor het boeren Italiaanse leven in Corinaldo. Bij ons draait het leven om lekker eten, goede wijnen, veel sporten en nog meer relaxen en dan zit je hier in Le Marche gebeiteld. Hoge besneeuwde bergen op 40 minuten van ons huis en uitgestrekte stranden en blauw water op nog geen 10 minuten. 

Onze meiden, 7 en 10 jaar, zijn inmiddels al echte "italiaantjes' geworden en beheersen dan ook accentloos de italiaanse taal. Wij, Michel en ik doen ook ons best en zijn dan ook al behoorlijk ingeburgerd in Corinaldo, zo moet je hier niet gek opkijken dat de burgermeester ter paard even langs komt voor een wijntje of een worstje van de BBQ. Na 6 jaar ontdekken we nog steeds dagelijks nieuwe pareltjes hier in de Marken en laten we ons ook graag meenemen door onze italiaanse vrienden naar onontdekte lokale wijnboeren, olijfoliemolens, worstenmakerijen etc. Voor ons is het ook elke dag weer opnieuw een beetje vakantie. 

Naast al het eten en drinken hebben we gelukkig ook nog andere hobby's om niet in constante oorlog met de weegschaal te zijn. Michel speelt gitaar en fietst graag en doet dit dan ook geregeld voor en met gasten. Zo staat er minimaal wel 1 x per week een fietstocht over de Marchiaanse heuvels op het programma met aansluitend een lunch bij de Boer waar pasta met de lokale truffel niet mag ontbreken. 

Chloe onze oudste draagt haar steentje bij, zo neemt zij graag meiden mee paardrijden door de heuvels of over het strand, natuurlijk onder begeleiding van de manege. Nikkie, onze jongste, ligt het liefst de hele dag in het zwembad en als het even kan ritselt ze bij papa een disco zwemavond!

En ik, ik hou van, naast goede wijnen en me daarin ook echt graag verdiep, enorm van sporten en doe dit ook heel graag met de gasten. Zo geef ik in de maanden juni, juli & augustus dagelijks Pilates, Bootcamp en hardlooptrainingen en mag iedereen mee doen, maar het hoeft natuurlijk niet. Mijn motto is dan ook "Niks moet, en niksen mag". De middagen zijn vaak bedoeld voor wijnproeverijen of aperitiefjes bij de boer tussen de olijfbomen. Naast al deze zware taken ;-) ben ik ook weddingplanner en organiseer ik van A tot Z bruiloften waar ik al mijn creativiteit en passie kan uiten. 

Kom je ook genieten van het Marchiaanse leven? 

Liefs Claire 

Casa del FonteCasadelFonte_Michel&Claire_1
CasadelFonte_Michel&Claire_1
CasadelFonte_Burgermeeste
CasadelFonte_Burgermeeste
CasadelFonte_Chloe&NIkkie
CasadelFonte_Chloe&NIkkie
CasadelFonte_Ezel
CasadelFonte_Ezel
CasadelFonte_Michel_gitaar
CasadelFonte_Michel_gitaar
CasadelFonte_MENC
CasadelFonte_MENC
CasadelFonte_Michel_Fietsen
CasadelFonte_Michel_Fietsen
CasadelFonte_yoga
CasadelFonte_yoga
CasadelFonte_wandelen_Conero
CasadelFonte_wandelen_Conero
CasadelFonte_Sneeuw_gezin
CasadelFonte_Sneeuw_gezin
CasadelFonte_pizza
CasadelFonte_pizza
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail